Газ Клуб БГ

• октомври 06, 2024, 12:58:45 am
  • Добре дошъл/дошла, Гост
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Магазини за авточасти в Пловдив  (Прочетена 6033 пъти)

Ikonomov

• Newbie
  • *
  • Публикации: 17
Магазини за авточасти в Пловдив
« -: юни 02, 2015, 01:07:17 pm »

Здравейте колеги,
Понеже ми предстои пътуване в Пловдив и региона, бих искал да помоля колегите ако могат да споделят някой магазин в Пловдив и областта, понеже искам да потърся някои части които ги няма в София.
Активен

победовод

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 65
Re: Магазини за авточасти в Пловдив
« Отговор #1 -: юни 21, 2015, 06:55:07 pm »

Здравей колега, в Пловдив отдавна няма специализиран магазин за Волга и Уаз.Собствениците на магазините прибраха частите в гаражите си и сега продават оттам каквото им е останало.Някои работи за Волга обаче се продават в два магазина за Камаз,Маз и Уаз.Единия от тях е доста зареден с части за Волга.Ако още си в региона,ще ти дам телефони,ако не си пиши евентуално какво ти трябва,предполагам няма да е проблем да се разбереш с тях да ти го пратят с куриер.
Активен

Ikonomov

• Newbie
  • *
« Отговор #2 -: юли 18, 2015, 11:03:56 pm »

Всъщност аз съм си 3/4 от Пловдив, така че доста редовно идвам. Засега това, което съм намерил и може да е от полза за колегите е един магазин за товарни автомобили на Кукленско шосе срещу Митницата - на обръщалото на автобусите. Не знам доколко са заредени за ГАЗ 24, но гърнето ми излезе с малко по-евтино от колкото го продават в София.
Активен

победовод

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 65
« Отговор #3 -: юли 19, 2015, 12:18:49 pm »

Именно,това е единия от магазините за Камаз,МАЗ и УАЗ  за който ти говорих и този конкретно е с по големия асортимент  с части за Волга.Някои цени са нормални,на на някои неща са по високи от тези на бул.Габрово в София.
Щом познаваш Пловдив,другия е на Карловско шосе също на обръщалото на автобусите,точно на входа ва Селскостопанския цевнър.Също магазин за Камаз,МАЗ ,УАЗ,малко по слаб като асортимент за Волга,но с цени по ниски от тези на Кукленско и на бул. Габрово.
Активен

Ikonomov

• Newbie
  • *
« Отговор #4 -: август 31, 2017, 09:07:25 pm »

Така, след няколко години ходене по магазините в Пловдив, мога да кажа следното. Първо, най-добро впечатление прави магазина на "Метропол-П", който се намира при Агроцентъра. Добър асортимент, ниски цени. Общо взето е достоен заместител на добре познатия софийски "Красан" от ул. Габрово.

Второ, бих казал че магазина на Maginex на Кукленско шосе е по-малко добър, най-вече поради високите си цени. Систематично, на едни и същи стоки, цените са със средно 15-20% по скъпи от другия магазин и с даже с повече, ако сравняваме със софийския "Красан".
« Последна редакция: август 31, 2017, 09:09:46 pm от Ikonomov »
Активен