Колега,калобраните от снимката са за Волга ГАЗ-21.Ако все пак търсиш точно такива мога да ти помогна с един,както и с пръстена около скоростния лост,който не е алуминиев а от никелирана ламарина,както се вижда и от снимката.А капачка за колана ще намериш по-лесно след като разбереш от какъв автомобил са коланите.
Колега, много ти благодаря за отзивчивостта!!!
Днес
намерих пръстена!
Коланите са оригинални съветски Norma, автоматични, от тази кола са си както е купена. В основата на колонките, механизмите са с кутии от същия материал, както таблото и черните пластмаси на вратите до стъклото. Имало ги е само на междинките, може би и на чистите 2410. Не съм сигурен и дали не ги е имало на Газ 3102. В момента ги разследвам, дано се натъкна някъде.
За калобраните, ако намеря втори, ще се възползвам от предложението ти, но предпочитам засега направо комплект да намеря. Колкото до модела му, аз гледам в
"Каталог деталей автомобила Волга ГАЗ-24, 24-02, 24-03" . Тук на 143 страница се вижда ясно вида на калобрана, чийто номенклатурен номер съвпада с този на снимката в първото мнение на темата (действително прилича по картинка на тези от 21, но като захващане вероятно се различава):
На моята оригиналните са съвсем обикновени, не съм сигурен за тях дали са нейните или да сменяни. При всяко положение, реших, че тези с еленчето ми допадат, така и така съм тръгнал в посока визията на стария модел.