Други > Мероприятия

СоцФест 2016

(1/2) > >>

Stefcho:
 Момчета, за следващата година има вероятност да се организира национален Соц Фест с всички автомобилни марки от едно време. На този етап с организацията за се заели колегите от Лада Клуб, но аз лично се надявам в течение на времето в организацията да бъдат замесени ръководните органи и на другите клубове, защото ще се окаже в един момент, че присъстваме като гости на национален Лада събор, както беше в доброто, старо минало.
 Като място на събитието за сега се очертава писта Калояново.
 Надявам се, да има представителство и от нашия форум. :)
 Ето линк към актуалната тема в Лада-форума: http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=3&t=23560
 
Аз лично се надявам да се състои това мероприятие и да се получи нещо много хубаво с поне 200 автомобила.

победовод:
Стефчо аз съм за!Дано и някой от другите които четат тук се навият,за да се види от всички,че транспортни средства произведени в завода в НиНо все още се движат.

триод:
И аз съм за, бих отишъл на подобно мероприятие.

Stefcho:
Майкооо, тука никой не е писъл повече от половин година!!!
Така, относно мероприятието - от "СоцФест" се преквалифицира на "Соц-среща". Идеята,като за първа година е да се съъберат хората от различни клубове и почитатели на по-не популярни соц марки, да се запознаем едни с други и от там евентуално да се чертае път за по нататъшно сътрудничество.
Дати и място вече са оточнени - 24-25.09, Дряновски манастир - къмпинга на който от Москвич клуба проведохме 3 поредни събора.
За сега поне не виждам голям ентусиазъм в Москвич форума, но предполагам, че ще се съберат прилично количество хора.
Надявам се да дойдат и няколко Волги! :)

Ето темата от Москвич форума за повече подробности:
http://www.moskvich-bg.org/forum/index.php?topic=56371.0

победовод:
Хубава е тази среща,гледам че там са коментирали да не съвпадне с ретро мероприятие,а в крайна сметка са дублирали датите с едно чудесно ретро мероприятие,а именно ретро-рали Родопи.Бях се настроил да участвам в такава среща,ако се състои,но от създаването на рали Родопи през 2006 нямам пропуск,живот и здраве и добър късмет,няма да го пропусна и тази година.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия