Други > Други теми

Волга от Русия

(1/1)

триод:
Как би могло да се вкара Волга от Русия и какви препятствия може да има? От коя година започва производството на Волга ГАЗ 24-10?

победовод:
Може да се вкара Волга от Русия,няма никакъв проблем.Но има смисъл според мен, да се вкара оттам  само ако е в състояние на нов автомобил какъвто не може да купиш тук.
Оттам нататък имаш пътни разходи примерно за 2000 км,тук митнически сборове(мито и ДДС),и индивидуално одобрение(Технотест) Одобрението е около 1000 лв,митническите сборове се изчисляват и накрая се получава една сериозна сума,затова ако прецениш че колата си струва тези допълнителни разходи,които изобщо не са малки,няма никакъв проблем да я купиш и докараш. Преходните ГАЗ 24 10 се произвеждат  през 1986 г.,
а производството на истинските започва в началото на  1987 г.
Моята е произведена на 20 март 1987 г. което означава че след девет дни ,по всички правила на FIVA става исторически автомобил.

триод:
Благодаря за отговора, явно наистина автомобила който се вкарва трябва да си заслужава разходите. Питането ми беше ,защото ми се иска да притежавам някой от по-новите модели Волга а в България се намират най-много до 24-10 модификацията ,което също ме задоволява тъй като на сегашната ми Волга ГАЗ-24 и предстои сериозен ремонт. Търся да закупя автомобил за ежедневна или почти ежедневна употреба ,за какъвто ползвах Волгата.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия