Газ Клуб БГ

• октомври 11, 2024, 01:10:07 am
  • Добре дошъл/дошла, Гост
Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Сниимки от мероприятия  (Прочетена 9900 пъти)

Stefcho

• Administrator
  • Jr. Member
  • Публикации: 98
Сниимки от мероприятия
« -: ноември 22, 2014, 05:18:59 pm »

Малко снимки от днешната първа среща на членове на клуба.
Участват: Аз, gaz_maniak, триод.

Активен

победовод

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 65
Re: Сниимки от мероприятия
« Отговор #1 -: декември 18, 2014, 02:59:17 pm »

Поздравления за осъществената първа среща на клуба.С пожелания срещите да продължат и участниците в клуба да почнат да участват и в ретро ралита и други ретро мероприятия.С цел да мотивирам ,ще закача малко снимки от малка част от ретро мероприятията, в които аз съм взел участие.Първо малко снимки от международното рали Марица 2011г. и 2014г.,от Одрин,Узункьопрю,Дедеагач(Александруполис) и Гюмюрджина(Комотини).
« Последна редакция: декември 18, 2014, 03:01:25 pm от победовод »
Активен

победовод

• Jr. Member
  • **
« Отговор #2 -: декември 18, 2014, 03:26:21 pm »

Участието в ретро ралита у нас и чужбина води със себе си само положителни емоции,срещаш се с приятели,с нови хора,опознаваш местата през които преминаваш.
Продължавам със снимки от ретро рали Места 2012г. от Гоце Делчев,Хаджидимово,пещерата Аггити и Кавала.
Активен

победовод

• Jr. Member
  • **
« Отговор #3 -: декември 18, 2014, 03:50:53 pm »

Продължавам със снимки от рали Места 2012г. В Гоце Делчев се бях отдалечил на няколко метра от Победата и като се обърнах гледам вътре се води борба кой да я управлява.
Активен

победовод

• Jr. Member
  • **
« Отговор #4 -: декември 18, 2014, 03:55:44 pm »

Две снимки от рали София Солун 2003г. от пристанището на Уранополи на Атон и от плажовете на Аспровалта.
Активен

победовод

• Jr. Member
  • **
« Отговор #5 -: декември 18, 2014, 04:20:31 pm »

Малко снимки от 9-ти май 2009г. и 2010г. от Альоша(Бунарджика) в Пловдив.
« Последна редакция: декември 18, 2014, 04:59:25 pm от победовод »
Активен

победовод

• Jr. Member
  • **
« Отговор #6 -: декември 18, 2014, 04:39:21 pm »

Няколко снимки от рали Розова долина 2008г. и Нощта на музеите 2012г.
С 75 Двина на която съм служил и самолета легенда,моите любимци МиГ 21.
« Последна редакция: декември 18, 2014, 04:49:06 pm от победовод »
Активен

победовод

• Jr. Member
  • **
« Отговор #7 -: декември 18, 2014, 04:52:45 pm »

Като фен на истребителната авиация ще сложа една снимка от рали Родопи 2010г. от Батак и две интересни снимки от Узункьопрю и Кавала.
« Последна редакция: декември 18, 2014, 05:00:23 pm от победовод »
Активен

победовод

• Jr. Member
  • **
« Отговор #8 -: май 03, 2015, 12:47:50 pm »

Ето снимки от автопробега посветен та 70 годишнината от победата във ВОВ "Победа одна на всех".
Четири автомобила ГАЗ 20 Победа тръгнаха  на 31 март от Волгоград,преминаха през доста европейски страни,България,Сърбия,Унгария,Австрия,Словакия,Чехия,Германия,Полша, в момента са в Белорусия и на 8 май ще финишират в Москва за да вземат участие в празненствата на 9-ти май.
Единия от участниците в пробега ми е приятел,на 12 април ги посрещнах в Пловдив.На Бунарджика участниците в експедицията поднесоха цветя на паметника Альоша,след това бяха поздравени от представители на града и от автентичен български състав.Моя приятел научи основните стъпки бързо и с успех игра близо половин час право хоро.
Активен

победовод

• Jr. Member
  • **
« Отговор #9 -: май 03, 2015, 01:02:27 pm »

След посещението на Паметника,направихме сериозна обиколка из града и след чудесно прекарания заедно ден,привечер ги изпратих за София.В други времена с удоволствие бих се присъединил към тях до Москва,спря ме единствено че трябваше да се връщам сама кола.Най прекия път за връщане е през Украйна, в далеч по спокойни времена съм минавал оттам,панталоните ми останаха,но джобовете празни.
« Последна редакция: май 03, 2015, 01:52:01 pm от победовод »
Активен

Ikonomov

• Newbie
  • *
  • Публикации: 17
« Отговор #10 -: юли 18, 2015, 09:28:24 pm »

Наистина, този автопробег беше нещо мащабно. Естествено не получи никакво отразяване в милата ни родина, нещо учудващо обаче - дори и в автофорумите с такава насоченост - ако не броим поста на колегата победовод и една спорадична информация в един друг форум. Само бегло мога да си представя какво нещо е организацията и изпълнението на подобно начинание - над 10 000 км на ретро коли. Мога да бъда само радостен, че в София успях да се докосна до духа на това начинание.
Няма да бъде излишно и да се споделят имената на колегите, които помогнаха в София да се отстрани един доста сериозен проблем с една от Победите - Горан, Момчил и Стоян, които жертваха немалко за да помогнат. За мен остана удоволствието да се запозная отблизо с един истински офроудър, за жалост не много често срещан в България - УАЗ Хантер, който изпълняваше ролята на техпомощ на колоната, както и да му проведем малко обслужване, заедно с кемпера, с който пътуваше "официалната част".
Победата, за която стана дума беше с прегорял клапан, когато се свали главата се установи, че е крива и след еднодневен ремонт "в полеви условия" пред Руския културен център се установи, че няма да се мине толкова лесно и главата се нуждае от пристъргване, а също и смяна на маслената помпа. На следващия ден, с решителната помощ на софийските колеги, всичко беше изрядно и походът продължи пътя си.
Активен

Stefcho

• Administrator
  • Jr. Member
  • Публикации: 98
« Отговор #11 -: октомври 29, 2016, 05:34:36 pm »

29.10.2016г.
С колегата Триод направихме малка, но полезна среща.
Активен